Selecteer een pagina

Wanderlust staat voor het verlangen om naar andere dingen op zoek te gaan. Nieuws te ontdekken en je te laten verrassen.

Met ons gevarieerde aanbod van kunst, antiek en decoratieve objecten bieden wij een ruime keuze om elk interieur te verfraaien. Of je nou een liefhebber bent van antiek of, net als wij, gewoon houdt van mooie dingen.

Bekijk het steeds wisselende aanbod op onze website en in onze winkel in het historische centrum van Deventer, u bent van harte welkom!

Wanderlust Deventer

Onze winkel aan de Kleine Overstraat nr. 48 in Deventer is geopend op vrijdag en zaterdag van 11:00 – 17:00 en op afspraak te bezoeken. (onze openingstijden zijn seizoensgebonden. Voor actuele openingstijden raadpleeg s.v.p. onze website)

Wie wij zijn

Wanderlust is, vrij uit Duits vertaald; de behoefte om te dwalen. 

Rond te wandelen in nieuwe omgevingen en je te verbazen over andere werelden en hun cultuur. Een begrip ook onder kunstenaars van de 18e en 19e eeuw, om de eigen grenzen te verleggen en inspiratie op te doen..

Vandaar de naam van onze winkel. Want ook wij zijn altijd op zoek naar mooie, verrassende objecten waarmee we u hopen te inspireren en dagelijks van te kunnen laten genieten

In uw interieur of als uitbreiding van een verzameling. 

De kunst en voorwerpen die we aanbieden hebben ons aangesproken door de vormgeving en het ‘verhaal’ dat het indirect vertelt . Over de opvatting van stijl, vormgeving en kunst of beleving van een geloof. 

Ons streven is een steeds wisselend, en altijd gevarieerd, aanbod te bieden van kwalitatief ‘moois’. 

Wij, Anna en Michel, nodigen u van harte uit een keer bij ons binnen te wandelen en u te verbazen.